FRI FRAKT OVER 999,- I NORGE

KORT, VIPPS ELLER PAYPAL

SIKKER BETALING

SENDAST INNAN 1-2 ARBEIDSDAGAR

INSTASTRIKK

"I boka Instastrikk finner du 40 strikkeoppskrifter til hele familien. Ti nyskapende strikkedesignere fra Tromsø i nord til London i sør deler av sine oppskrifter og ideer om garnvalg og teknikker. Til felles har de at de viser frem strikkelivet sitt på Instagram, med alt fra 1500 til 40 000 følgere hver. Til sammen har de nærmere 125 000 følgere.

Oppskriftene gir et variert utvalg til flere årstider, med barnestrikk som kan brukes av både gutter og jenter i tillegg til oppskrifter for damer og herrer. I boka finner du skjørt, votter, strikkejakker, sommertopper, barnebukser og mye mer. Designene varierer fra minimalistiske basisplagg til moderne varianter av norsk tradisjonsstrikk.

Mange av oppskriftene er nybegynnervennlige og skrevet uten forkortelser, og hver designer gir sine strikkeråd for å lykkes med strikkingen.

@_strikkelisa_ @witredesign @tjknits @rillerundt @saltostrikk @tonjeinoslo @johnsenknits @skeindeer @dropledesign @garnbutikkenfortuna"

 

 

Her vil du finne garnpakkar til Drople Design sine oppskrifter som er med i boka.

 

Mellomskjerf er eit mønsterstrikka skjerf med ein nydeleg kombinasjon av ruter og lus. Skjerfet strikkast rundt på rundpinne 5 mm i tre fargar mellomtjukt garn. Du skal sy saman skjerfet i kvar ende slik at det blir dobbelt, og i kvar ende skal du feste fem duskar som du lagar i dei to mønsterfargane.

 

Størrelse: 180-185 cm med duskar

Garnforslag: Tinde pelsullgarn frå Hillesvåg Ullvarefabrikk

Bunnfarge: 300 gram. Farge: Drople Design Limited Edition “Rosegull”

Mønsterfarge 1: 100 gram. Farge: Drople Design Limited Edition “Mørk kopar”

Mønsterfarge 2: 100 gram. Farge: Drople Design Limited Edition “Markjordbær”

Strikkefastleik: 20 masker over 10 cm mønsterstrikk

Rettleiande pinnestørrelse: 5,0 mm 40 cm rundpinne.

 

Skjerfet skal strikkast rundt på liten rundpinne.


{{product.SalePercentage}} %
{{product.Title}} {{product.Title}}